• Kik vagyunk mi?
    Kik vagyunk mi?

A Tom Market Kft. 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely kisbolthálózatát franchise rendszerben működteti.

A cég 2008-as alapítása óta a hálózatba tartozó üzletek és szerződött franchise partnereink száma évről évre növekszik. 2019-ben, már több, mint 150 bolttal összesen 12 magyarországi megyében vagyunk jelen.

CÉLUNK 2008 óta ugyanaz: Egy országosan ismert professzionális megjelenésű kisbolt hálózat létrehozása és működtetése, mely partnereinek és dolgozóinak biztos megélhetést nyújt és szolgáltatásait, termékeit tekintve is piacvezető a kisboltok között.

1996-ban mindössze egy bolttal kezdett vállalkozni a korábbi tulajdonos, aki hamar felismerte, hogy önálló üzletként egyre nehezebb talpon maradni az üzleti életben az egyre szorongatóbb gazdasági körülmények közepette. Ennek hatására nagyszabású tervet dolgozott ki, komoly célt tűzött ki maga elé. Ez pedig nem más, mint egy kisbolt hálózat létrehozása, Tom Market név alatt, amely biztosíték a versenyképes gazdasági szereplésre.

Büszkék vagyunk rá, hogy a Tom Market Kft. alapítása óta folyamatosan fejlődik. 2017-ben korábbi tulajdonosától és alapítójától, Ágai Tamástól megvásárolta az ORIENS befektetési csoport. Az ORIENS 2007-ben alakult, célja a közép-európai gazdasági növekedésben rejlő üzleti lehetőségek kiaknázása magasfokú szakmaiság és etikai standardok biztosításával. A Tom Market Kft. mellett a társaság portfóliójában több cseh és magyar illetékességű cég is található, például a Peck-Snack Látványpékség. Befektetési tevékenységük azóta is folyamatos, így a cégcsoport várhatóan a jövőben tovább bővül.

A cél azóta sem változott, egyre dinamikusabban szeretnénk országos lefedettségűvé válni és biztosítani tagjaink számára a piacképes üzletmenetet!

Értesüljön legfrissebb akcióinkról!

Cím:

7634, Pécs, Nagy-Berki út 8/3.

Írj nekünk:

info@tommarket.hu

Hívj minket! (H-P : 08:00-16:00)

+36-70-516-6061

A Tom Market Kft. 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely kisbolthálózatát franchise rendszerben működteti.

A cég 2008-as alapítása óta a hálózatba tartozó üzletek és szerződött franchise partnereink száma évről évre növekszik. 2024-ben, már több, mint 150 bolttal összesen 12 magyarországi megyében vagyunk jelen.

Kérjük írjon nekünk, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot!

Biztonsági kód
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz