Az EURAKVILO alapítvány adományátadóján jártunk a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinikáján.

Adományátadón jártunk!

 

 
Tegnap ünnepélyes keretek között kerültek átadásra a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinikáján a több, mint 6 millió Ft értékű berendezések az Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítványnak!
 
Örömünkre szolgált, hogy személyesen részt vehettünk az átadón, büszkék vagyunk minden Tom Marketesre, akik szeptemberi jótékonysági futásunk során 315 km lefutásával közel 1.2 millió forintot gyűjtöttek össze, mely összeg a lehető legjobb helyre került!
 
Köszönjük, hogy segíthettünk! 
 

 
 

A jótékonysági futásról

 

 

Szeptember végén, a pécsi Toldi Rendezvényház birtokán ünnepeltük a Tom Market 15. születésnapját, melyet összekötöttünk egy jótékonysági akcióval

A jótékonysági futás során 150 km-t jelöltünk meg célttávnak, amely elérésekor 1 millió forintos összeget biztosítottunk a szervezet számára. A futásra jelentkezők több hosszabb és rövidebb táv közül választhattak, amellyel egyénileg járultak hozzá céltáv eléréséhez. A kezdeményezésnek nagy sikere volt, a jelentkezők a céltávon felül további 165 km lefutására regisztráltak, emiatt úgy döntöttünk, hogy további 1.000 Ft-ot hozzáadunk az adományalaphoz kilométerenként, így elérve a közel 1.2 millió forintos adományértéket.

 

 
Képek:
Jászkai Gábor Fotográfus
Univ Pécs
 

Értesüljön legfrissebb akcióinkról!

Cím:

7634, Pécs, Nagy-Berki út 8/3.

Írj nekünk:

info@tommarket.hu

Hívj minket! (H-P : 08:00-16:00)

+36-70-516-6061

A Tom Market Kft. 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely kisbolthálózatát franchise rendszerben működteti.

A cég 2008-as alapítása óta a hálózatba tartozó üzletek és szerződött franchise partnereink száma évről évre növekszik. 2024-ben, már több, mint 150 bolttal összesen 12 magyarországi megyében vagyunk jelen.

Kérjük írjon nekünk, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot!

Biztonsági kód
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz