A legtöbb ember, ha a Tom Marketről kérdezik egyből a piros/sárga színre és az üzlet jellegére gondol. Na de mit lehet még tudni a cégről és az üzletekről? Cikkünkből 5 ilyen érdekes tény kiderül!

"Tom Market... Tom Market. Persze, a piros/sárga kisbolt a sarkon!"
 

Ez akár Te is lehetnél, amikor megkrédezik tőled mit tudsz a Tom Marketről! Ez persze igaz is, hiszen a Tom Market valóban egy piros/sárga kisbolt, ám szerencsére ennél jóval többek is vagyunk!

Írásunkban összeszedtünk 5 olyan érdekességet a cégről és az üzletekről, ami nem feltétlen ugrik be elsőre mindenkinek!

1. A Tom Market Kft. 100%-ban magyar tulajdonú cég!

A lehető legtöbb helyen próbáljuk hansúlyozni, hogy a Tom Market Kft. egy teljes mértékben magyar kézben lévő cég, amely 2008-as alapítása óta komoly támogatója a magyar emberek hétköznapjainak. Az ország számos városában, kisvárosában és falvában jelen vagyunk, ezzel megkönnyítve a kiváló minőségű élelmiszerekhez való hozzájutást.

2. A Tom Marketekben nem csak vásárolni tudsz!

Mindamellett, hogy a Tom Market üzletekben hozzájuthatsz kedvenc élelmiszereidhez, tisztítószereidhez és kozmetikumaidhoz rendelkezésedre áll számos olyan kiegészítő szolgáltatás, ami időt spórolhat neked a hétköznapokban.

Mégis mik ezek a szolgáltatások?

  • Áramfeltöltés
  • Vény nélkül kapható gyógyszerek vásárlása
  • Kávé kuponok gyűjtése
  • Gyors csekkbefizetés
  • Mobil egyenleg feltöltés
  • Lóttó, sorsjegy vásárlás
  • GLS csomagok átvétele

Szolgáltatásainkról bővebben ide kattintva olvashatsz!

3. A Tom Marketekben akkor is vásárolhatsz, amikor máshol nem!

A legtöbb Tom Market üzletben olyankor is vásárolhatsz, amikor már sehol nem kapod meg azt, amire éppen szükséged van! Üzleteink hosszú nyitvatartási idejeit úgy alakítottuk ki, hogy bármikor ott lehessünk Neked, amikor szükséged van valamire! E mellett ünnepnapokon, hétvégéken sőt, még karácsonykor is nyitva vagyunk!

4. A Tom Marketekben frissen őrölt kávé vár Rád!

Üzleteinkben a vásárlás során lehetőséged van elfogyasztani kedvenc kávékülönlegességedet, hiszen legtöbb üzletünk rendelkezik saját, professzionális minőségű kávégéppel, amely frissen őrölt kávéból készült finomságokkal vár Rád! Kávégépeink saját receptúrájú, prémium minőségű pörkölt Tom Market Espresso kávébabokkal dolgoznak, amelynek fantasztikus, enyhén csokoládés íze és fennséges aromája sokáig meg fog ragadni emlékezetedben!

5. A Tom Marketekben több, mint 2000 féle terméket vásárolhatsz!

Bizony, nem elírás üzleteinkben több, mint 2000 féle terméket találsz a lehető legszélesebb termékkörben! Ha azt nézzük, hogy a legtöbb super- és hipermarket 800 - 1500 féle termékkel dolgozik, máris értelmet nyer a "Kis bolt, nagy választék!" szlogen!

 

Mindezek tudatában már csak az a kérdés, mikor ugrassz be a legközelebbbi Tom Marketbe, hogy Magad fedezdhesd fel az újabb és újabb érdekességeket?!

 

Értesüljön legfrissebb akcióinkról!

Cím:

7634, Pécs, Nagy-Berki út 8/3.

Írj nekünk:

info@tommarket.hu

Hívj minket! (H-P : 08:00-16:00)

+36-70-516-6061

A Tom Market Kft. 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely kisbolthálózatát franchise rendszerben működteti.

A cég 2008-as alapítása óta a hálózatba tartozó üzletek és szerződött franchise partnereink száma évről évre növekszik. 2024-ben, már több, mint 150 bolttal összesen 12 magyarországi megyében vagyunk jelen.

Cookie beállítások

Kérjük írjon nekünk, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot!

Biztonsági kód
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz