Vannak péksütemények, amik finomak és vannak olyanok, amik kevésbé. Mi most előbbiből hoztunk neked hármat, amit jobb, ha minél előbb megkóstolsz!

Szinte az összes Tom Market üzletre igaz, hogy helyben sült, isteni Pek-Snack péksüteményekre tehetsz szert akár egy rövid vásárlás során is! E péksütemények közül mindenkinek vannak kedvencei, amiket szívesebben fogyaszt a többinél, de az emberben mégis ott furdal a kíváncsiság, hogy a jól megszokott ízeken kívül, valyon milyen lehet a többi ismeretlen ízvilág.

Írásunkban röviden bemutatunk három olyan extravagáns ízvilágot, amelyeket ha egyszer megkóstolsz, többé már nem tudsz elfelejteni!

 

1. Pek-Snack áfonyás sajttorta párna

Képzeld csak el, hogy a reggeli kávéd mellé egy sejmesen lágy, áfonyás töltelékkel töltött puha párnácskába harapsz! Maga a mennyország! A frissen sült párnácska állaga kellemesen roppanós, mégsem kemény, míg a töltelék visszaadja az áfonyás sajtorta jellegzetes ízét!

 

 

2. Pek-Snack Sacher-barackos párna kakaós tésztában

A Sacher torta sokak kedvencévé vált az idők során. Hangsúlyos csokoládés ízét finoman töri meg a vékony barackoslekváros réteg, amely így létrehoz egy tökéletes egyensúlyban lévő ízkombinációt. Ez a csodálatos párost kívánja felidézni a Peck-Snack csokoládés tésztájú Sacher-barackos párnája, amelyet kár lenne kihagyni! 
 

3. Pek-Snack mákos guba párna

Vannak ételek, amelyeket mindenki ismer és szeret. Ilyen a mákos guba is, amely örök klasszikus révén könnyedén kritizálható, ha nem épp úgy sikerül, ahogy az ember megszokta! Az étel egyszerűsége ne tévesszen meg senkit, ugyanis nem könnyű eltalálni a tökéletes arányokat sem ízben, sem állagban. Szerencsére a korszakos kedvencet tökéletesen idézi meg a Pek-Snack mákos guba párnája, amely tökéletes választás a gyors reggelinek és kényeztető desszertnek egyaránt!

Keresd a frissen sült Pek-Snack péksüteményeket Tom Market üzleteinkben, és ne hagyd ki e három csodálatos finomságot!

Értesüljön legfrissebb akcióinkról!

Cím:

7634, Pécs, Nagy-Berki út 8/3.

Írj nekünk:

info@tommarket.hu

Hívj minket! (H-P : 08:00-16:00)

+36-70-516-6061

A Tom Market Kft. 100%-os magyar tulajdonban lévő vállalkozás, amely kisbolthálózatát franchise rendszerben működteti.

A cég 2008-as alapítása óta a hálózatba tartozó üzletek és szerződött franchise partnereink száma évről évre növekszik. 2024-ben, már több, mint 150 bolttal összesen 12 magyarországi megyében vagyunk jelen.

Cookie beállítások

Kérjük írjon nekünk, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot!

Biztonsági kód
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Ingyenes kiszállítás
Ingyenes kiszállítás
Tovább a kosárhoz