Miért a Tom Market?

A vásárlók számára a Tom Market:

  •  A legkényelmesebb bolt. Közelség, nyitvatartás, bolti elrendezés.                                                                  
  • Ahol minden fontos dolog kapható. Választék, áru frissesség.
  • Ahova a legszívesebben tér be. Személyes kiszolgálás, közösségi találkozópont    

    7.jpg    10.jpg

A partnerek számára a Tom Market:

  • Sikeres, bejáratott kisbolti modell. Megjelenés, árukészlet, árazás, bolti folyamatok.
  • Intenzív központi segítség a partnerek mindennapjaiban is. Tréningek, központi nagyker, akciók, jó árak.
  • Folyamatos megújulás. Nyitottság, gyorsaság.

    16.png  miért_a_tm_1.jpg

Közelség 

A Tom Market mindig elérhető a vevők számára. Közel van, amikor hirtelenjében frissítőre vágyunk, a legközelebbi megoldás, amikor valami apróság kimaradt a nagybevásárlásunkból, és útba esik akkor is, amikor a napi bevásárlást intézzük.    

   miért_a_tm_2.jpg  12.png

Hosszú nyitva tartás

A Tom Market a leghosszabb nyitva tartású kisbolt. Előbb nyit és később zár be, mint bármely más versenytárs, ezzel biztosítva, hogy a vevők számára mindig elérhető.

    1.jpg    3.jpg                                                                                                     

Gyorsaság, elérhetőség 

A Tom Market üzletek kényelmesen elérhető, nagy forgalmú lokációkon vannak, közel a lakóhelyünkhöz.  A kis alapterületű és átláthatóan berendezett boltokban néhány perc alatt elintézhetjük akár a napi bevásárlást is. 

   2.jpg    2.jpg

Friss áru

A Tom Market friss, jó minőségű pékárut kínál, amelynek jelentős része helyben sütött, kapható friss zöldség-gyümölcs és gazdag a napi bevásárlásunkhoz szükséges tejtermék, tojás, felvágott kínálat.

   4.jpg    8R1A4272.jpg

Gazdag választék

A Tom Market kisbolt, de gazdagabb áruválasztékot kínál, mint bármelyik diszkont. Ha valamit mégsem találunk a Tom Market-ben, akkor, ha egy-két napon belül visszatérünk, akkorra már biztosan ott lesz.

   6.jpg    5.jpg

Figyelemfelkeltő megjelenés

A Tom Market boltot nem lehet szem elől téveszteni. Jellegzetes színei és hirdető elemei vonzzák a vevőket és serkentik a vásárlást. 

   8R1A4219.jpg   3.jpg

Tisztaság és rend

A bolt mindig tiszta és a boltban lévő árukínálat és áruelrendezés mindig precíz, rendezett, ami kellemes környezetet biztosít a vásárláshoz.

8.jpg  7.jpg

Személyes, vevőközpontú kiszolgálás

A Tom Market eladói gyakran személyesen ismerik a vásárlókat és azok igényeit és sokszor közvetlen kapcsolatot ápolnak a vevőkkel. A boltban dolgozók nem csupán kasszások vagy árufeltöltők, hanem részét képezik a bolt arculatának és a vevők bolthoz való viszonyulásának. A Tom Marketbe nemcsak azért megyünk, mert tejet kell venni, hanem azért, hogy csevegjünk egy jót. A bolttulajdonosok a település életének fontos alakítói.

8R1A0095.jpg             14.jpg

Közösségi találkozópont    

A hosszú nyitva tartásnak, a személyes kiszolgálásnak és a könnyen elérhető lokációnak köszönhetően a Tom Market üzletek közösségi találkozóhelyként is funkcionálnak a kistelepüléseken. A vevők számára a Tom Market boltok a kistelepülések központját jelentik, ahol barátaikkal, ismerőseikkel futnak össze. 

 

  6.jpg    5.png

 

Kiemelkedő vállalkozási lehetőség. 

Dinamikusan fejlődő hálózat, folyamatos megújulás.