tommarket, tom market

A Tom Market mint sikeres vállalkozási forma

Franchise: Célunk egy országosan ismert professzionális megjelenésű kisbolt hálózat, mely dolgozóinak biztos megélhetést nyújt, mind szolgáltatásait, mind termékeit tekintve az adott térségben piacvezető a kisboltok között, melyhez azok csatlakozni akarnak, mert ebben látják jövőjüket.

Cégünk 1996-ben alakult egy élelmiszerbolt megnyitásával. A 2006-os évben felismertük, hogy önálló üzletként egyre nehezebben tudunk talpon maradni az üzleti életben az egyre szorongatóbb gazdasági körülmények közepette. Ennek hatására nagyszabású tervet dolgoztunk ki, komoly célt tűztünk ki magunk elé. Ez pedig nem más mint egy kisbolt-hálózat létrehozása Tom Market név alatt. Ez a hálózat biztosíték a versenyképes gazdasági szereplésre. Jelenleg ötvenkettő üzlettel képviseljük a hálózatot. Célunk az, hogy minél dinamikusabban fejlődjünk, országos lefedettségünk legyen, és biztosítsuk tagjaink számára a piacképes üzletmenetet. A Tom Market Franchise partner, minőségellenőr, munkaadó és irányadó a hazai kisboltosok számára.
„Egy olyan hálózatban részes lenni, mely rólunk szól, százszor és százszor jobb, mint egyedül állni a harcmezőn, a multik kereszttüzében. Együtt jobbak vagyunk mint külön-külön.” -Ágai Tamás-

Miben más a Tom Market élelmiszerbolt-hálózat a többi hasonló hálózathoz képest?

Abban, hogy nálunk a partner nem csak kap egy nyamvadt táblát és vásárolhat kedvezményesen, sok-sok megkötéssel a nagykerdepóban mindenféle egyéb segítség nélkül, hanem kap egy komplett szolgáltatáscsomagot, melyben megtalálhatók az egyedi és vásárlói bizalmat generáló arculaton és a kedvezményeken túl az alapoktól a dolgozói képzéseken keresztül a marketing használatáig minden, ami csak szükséges lehet az egyre keményebb vállalkozói világban.

A Tom Market Magyarország egyetlen kisbolt-hálózata. Az óriási léptekkel fejlődő élelmiszerlánc pár éven belül eljut az ország minden területére. A Tom Market üzletek kategóriájukban térségük állandó piacvezetői.

Új partnereket keresünk

Ha kedvet érez egy igazán sikeres vállalkozás működtetéséhez, olvassa át honlapunkat! Bővülő országos hálózatunkhoz további partnereket keresünk!
Hogyan lehet belépni, mik a feltételek?

  • Belépni csak és kizárólag kisboltoknak lehet, alapterületük nem lehet nagyobb, mint 60m2
  • Meg kell felelni a franchise elvárásainak
  • Egyező arculatot kell felvenni
  • A franchise taggá válás után az összes előnyét és kötelezettségét vállalni kell


Ha a Tom Market franchise felkeltette érdeklődését, a részletes információkért, további részletekért hívjon bizalommal!
Elérhetőség a kapcsolat menüpont alatt.

Vannak akik nem csak hegyet szeretnek mászni, hanem meg akarják mászni a Mount Everestet.

A galéria itt elérhető.